SEO & Social Media

dutchfrogs-megafoon-kikker-spiegel-sZoekmachine optimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.
Bron: Wikipedia

U wil bovenaan in de resultaten van zoekmachines komen met uw website, maar daar geen dure campagnes voor betalen? Met SEO kunt u de positie van uw website in de organische zoekresultaten significant verbeteren. Voor een goede SEO strategie staat techniek, inhoud en linkpopulariteit bij zoekmachine optimalisatie centraal.

 Bij SEO denkt men vaak aan de techniek van de website. Uiteraard is dit zeer belangrijk maar dit is niet voldoende. De inhoud, content (teksten), de linkstructuur binnen uw eigen website of webshop en het aantal en de kwaliteit van links van andere sites zijn belangrijk voor een optimaal resultaat met SEO.

Wij richten ons met zoekmachine optimalisatie op het verbeteren van uw bestaande structuur, content en link strategie.
De basis ligt in een goede communicatie tussen onze , uw organisatie en de uitvoerende partij, meestal een webbouwer. Indien wij ook de site bouwen hebben wij 2/3 van de uitvoering  en communicatie al bereikt.