Business Development

dutchfrogs-ipad-kikker-sDutch Frogs kan u in vele (e-)commerce diensten ondersteunen, denkt u bijvoorbeeld aan de juiste opbouw van een Website of Webshop of gevonden worden en gevonden blijven worden. Daarnaast is de keuze voor een domein een belangrijke factor als het gaat om herkenning en herinneringswaarde.

Hoe gaat u uw (potentiele) klanten benaderen? Dit kan via internet en ook via gerichte telemarketing of Account Management. Dutch Frogs kan u ondersteunen met sales outsourcing en/of interim sales. Dutch Frogs is de perfecte combinatie in on- en offline verkoop strategie.

SEO

De kunst voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines zit niet alleen in Adwords campagnes. Natuurlijk kunt u hiermee bovenaan komen te staan in de rankings, maar het neemt wel de nodige kosten met zich mee. Dutch Frogs kan u uitstekend van dienst zijn om u bij dergelijke keuzes te ondersteunen, kiest u voor SEO of SEA?

Social Media

Social Media neemt een steeds grotere rol in ieders dagelijkse bezigheden. Facebook, Twitter is orde van de dag, en we kunnen er niet meer omheen. Sociaal gezien is het leuk om op de hoogte te blijven van je vrienden en familie, maar wat kan Social Media voor uw bedrijf betekenen? Bedrijven worden gemeten op het aantal volgers dat zij hebben op Twitter en, een advertentie kunt u perfect afhandelen via Facebook. Dit kan snel en direct naar uw doelgroep. De rol van Social Media, Affiliate en targetting voor uw organisatie bespreken wij graag met u!

Sales Outsourcing

Dutch Frogs is dé partner voor uw sales outsourcing! Ons team bestaat uit gespecialiseerde sales professionals. Pro-actief benaderen wij uw prospects en/of klanten, of wij stellen uw sales-marketingplan op en voeren dit uit.

Wij zorgen voor de juiste man op de juiste plek. Hierdoor bouwen wij een relatie op met uw doelgroep en klant.

Dutch Frogs is keer op keer in staat u en zichzelf te verbazen.